Túl sokk

2009.11.27. 20:38

Biztos boldog az, aki élőben élvezheti a Tőzsdepalotát szétzúzását, hiszen ma van a Soulwax 2 many Dj's buli Pesten. Tekintsük meg a helyszíni riportot!

 

Soulwax - E-talking

Svédcsavar

2009.11.27. 14:56

Pop? Nem is tudom. Olyan skandináv igényességel összerakott lemez lett a Miike Snow albuma. Bármikor végig tudom hallgatni és még a slágereket sem unom. A nagysikerű Animal után itt egy újabb videó, amiről hirtelen a Trons jutott eszembe.

 

 Miike Snow - Black and Blue

Szerző: gyapo

1 komment

Címkék: zene videó

Hip Hip

2009.11.26. 14:44

Az egyik kereskedelmi adó szombati szuperprodukciójában láttam egy ütős zenekart. Szimpatikusan küzdenek, de az én szívemben csak egynek van hely, a legütősebbnek...

 

Hurra Torpedo - Total Eclipse of the Heart

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: videó

Walkmen

2009.11.25. 22:04

Egy kis reszelés a késő esti órákra Juan pincéjéből. (Ne kérdezzétek, ki az.)

 

The Walkmen - The Rat

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene

Háztáji

2009.11.25. 12:05

Zavarbaejtő hasonlóság... Valahogy így szólna a Radiohead, ha az elmúlt években alakult volna és ha Thom Yorke barátai inkább az elektronika felé húznák szekerüket. A kiváló No Certain Night or Morning bemutatkozó lemez után idén egy négyszámos EP-re tellett.

 

Home Video - I Can Make You Feel It

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

Vissza

2009.11.24. 23:47

Ma meglepően napos idő volt. A nap legtöbbet nyáron süt. Június egy nyári hónap, viszont este minden évszakban van. Nem folytatom... páran már sejthetik.

Van egy szám, amit ha meghallok, elkezdenek zúdúlni rám a nyári emlékek. A lehető legolcsóbb repülőjegy vissza az időben, az Air France-tól.

 

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A Maccabees azon zenekarok csoportjába tartozik, amelyeknek zabszem van a ... Tömérdek koncertet tudhatnak maguk mögött az elmúlt időszakban és még ugyanennyi vár rájuk. Csütörtökön pl. az Editors-t kísérik Bécsbe. Legutóbbi klipjüket egy angol tradiciónak, ún. Cheese-rolling-nak szentelték, dokumentumfilm stílusban.

 

 The Maccabees - Can You Give It

Bicikli

2009.11.24. 21:54

A szemtelenül fiatal tagok, tipikus angol srácoknak tűnnek. Nem éppen előnyös külső, aztán a gimiben a lányoknak csak focisták kellenek, ezért hangszert ragadnak. Jól tették. Az énekes (Jack Steadman) karakteres hangja épp kellő mértékben tereli el a zenéjüket az átlagtól. Eddig egy album, kíváncsian várom a folytatást.

Bombay Bicycle Club -Dust On The Ground

 

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

Rohadt szekszi

2009.11.23. 23:30

Ez egy partyhimnusz. A zenekar definíciója megtalálható oldalt, a more info rovatban. Vannak itt mindenhonnan; HS7, Publo Hunny, Supernem, Kutya Vacsorája. A lányokkal én személyszerint nem, de biztos akadnak akik találkoztak már. A videóból leszűrhető, hogy inkább az élő fellépésekre helyezik a hangsúlyt, bár januárban jön a cucc.

Soerii & Poolek feat Papp Szabi - Rohadt Sexy 18+

 

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene

Klasszik

2009.11.23. 21:26

Erről az együttesről nem sokat lehet hallani magyar körökben. Hegedű, dob, fúvósok, bőgő, gitár felállásban játszanak instrumentális zenét. Ők is montreáliak, de itt az egy szál lányt még senki sem vette el. A videó a trombitás alkotása.

 

Bell Orchestre - The Upwards March

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

süti beállítások módosítása