3 in 1

2010.03.29. 15:57

Azt tapasztaltam, hogy a jó videóklippekre is hullámokban találok. Sokáig nem volt semmi, most meg van három is, amit ki akarok tenni. Essünk hát neki!

 

Az eddig elkészült klippjeik közül is kitettük mindet, ez most sem lehet másképp. Megint remek videót készítettek a Two Door Ciname Club zenéjének. Kislemez formájában ez lesz sorrendben a harmadik, ami a kiadójuk szerint május 3-án lát napvilágot.

Two Door Cinema Club -- Something Good Can Work

 

Ez egy feldolgozás korábbról, mondhatnánk azt is, hogy klasszikus. A dallamok egészen 1988-ig nyúlnak vissza, most ezeket eleveníti fel a nóta atyja Snoop Dogg, Jay-Z társaságában.

Snoop Dogg -- I Wanna Rock ft. Jay-Z (Kings G-Mix)

 

Ezt lesz nehéz definiálni. Normál esetben ez lenne az a zene, amit sose tenne ide ki senki se közülünk, de egy amatőr csapatnak sikerült egy olyan klippet rittyentenie hozzá, amitől könnyes szemmel fog mindenki nevetni.

Kesha -- Tik Tok (Star Wars Parody)

Szerző: -Zoli-

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

Mikor is volt,...

2010.03.26. 18:55

amikor utoljára találtam olyan zenét amit szivesen megosztottam volna veletek?

Tegnap! A 2010. évi Medikus kupa szegedi résztvevőinek küldöm a következő nótát. Azt hiszem erre a bandára még érdemes lesz odafigyelni.

 

Engine-Earz Experiment Ft Nathan Lutebox Lee -- Introspector 

Újra

2010.03.24. 15:37

Itt az első, itt a második. Van egy érzésem, hogy messze nem lesz olyan egyedi az új cucc, mint az első lemez. Sokan fognak csalódni, remélem én nem...

 

Foals - This Orient

Balkon

2010.03.24. 15:17

Egész nap tűzött a nap az erkélyünkre. Újra ki lehet ülni sörözni és pöckölni a szotyi héját az alattunk lévő kocsma teraszára, miközben román és török kamionok cikáznak az orrunk előtt. Ehhez az idilli képhez tökéletesen passzol az új Bonobo album...

 

Bonobo -Eyes down

Propeller

2010.03.20. 11:56

Duplázunk. Nagy örömömre. A propellerem most már rendes klippel.

 

Arctic Monkeys - My Propeller

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

P.D.P.

2010.03.19. 14:58

 Ma tudtam végre rendesen meghallgatni Az új Pantha Du Prince albumot és be kell vallani, nagyon bejött. A Stick To My Side érdemélte ki (reméljük az elsőséget) hogy videót készítsenek hozzá.

 

Pantha Du Prince - Stick To My Side

 

Egyébként a faember láttán ez a M.M. klasszikus ugrott be (meg a busójárás)

 

 Modest Mouse - People As Places As People

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

Póló

2010.03.19. 10:11

A fiúk mindig azzal keménykednek, hogy nekik nincs tolltartójuk, meg hogy az milyen "dedós". Nem tudom miért, de a lányok valamiért megőrülnek a színes,csillogós,zselés,metál..etc tollakért. Volt már mintás ragasztó, jegyzettömb és vicces falimatricák. Minden amire szükségünk van.. és végre egy póló, amin összegyűjtötték nekünk. Kreatív.





























 

Kavics

2010.03.17. 14:49

This

Is

Art

 

Liars - Scissor

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

Nap képe

2010.03.17. 13:54


























Szerző: vizi_bagoly

Szólj hozzá!

Címkék: kép

Mixtape

2010.03.17. 12:51

Volt egy kis szünet az utóbbi napokban, azt a látszatot keltve, hogy egyetemista vagyok és tanulni kell. Kárpótlásképpen készítettem egy válogatást a blogon fellelhető zenékből. Elsőként a gitár került a központba, to be continued...

 

Things For You - Indie-Rock

 

süti beállítások módosítása