Skin care

2010.04.04. 23:05

Dr. Hauschka egy kozmetikai brand. Lehet ennek hatására vette fel Volker Bertelmann az azonos művésznevet, de lehet hogy nem... Első osztályú zene.

 

Hauschka - Morgenrot

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

huhh

2010.04.04. 09:25

A hajnali netezés tök jó dolog. Céltalanul kóvályogni félálomban a neten sok érdekes dolgot hozhat. Tegnap a következő videó után döntöttem, hogy ideje lefeküdni...

 

Kira Kira - Bless

Szerző: gyapo

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

3 in 1

2010.03.29. 15:57

Azt tapasztaltam, hogy a jó videóklippekre is hullámokban találok. Sokáig nem volt semmi, most meg van három is, amit ki akarok tenni. Essünk hát neki!

 

Az eddig elkészült klippjeik közül is kitettük mindet, ez most sem lehet másképp. Megint remek videót készítettek a Two Door Ciname Club zenéjének. Kislemez formájában ez lesz sorrendben a harmadik, ami a kiadójuk szerint május 3-án lát napvilágot.

Two Door Cinema Club -- Something Good Can Work

 

Ez egy feldolgozás korábbról, mondhatnánk azt is, hogy klasszikus. A dallamok egészen 1988-ig nyúlnak vissza, most ezeket eleveníti fel a nóta atyja Snoop Dogg, Jay-Z társaságában.

Snoop Dogg -- I Wanna Rock ft. Jay-Z (Kings G-Mix)

 

Ezt lesz nehéz definiálni. Normál esetben ez lenne az a zene, amit sose tenne ide ki senki se közülünk, de egy amatőr csapatnak sikerült egy olyan klippet rittyentenie hozzá, amitől könnyes szemmel fog mindenki nevetni.

Kesha -- Tik Tok (Star Wars Parody)

Szerző: -Zoli-

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó

süti beállítások módosítása